Silikonhaklapp Groda med fluga Visa större

Silikonhaklapp Groda med fluga

VT-018-002-008

Ny

Haklapp i silikon med grön groda med fluga på tungan. Ergonomiskt utformad för att passa perfekt, från ca 4 månader. Mjuk, bekväm och snäll mot huden och fångar effektivt upp den mat som inte hamnar i barnets mun. Se även grön groda utan fluga.

Mer detaljer

99 kr

Produktbeskrivning

 Silikonhaklapp rosa gris

Haklappen är utformad som ett pärlhalsband och har steglös enkel knäppning. Det gör att barn som växer snabbt ändå kan använda den länge. Ingen mer tvätt av kladdiga haklappar, den här sköljer du bara av i varmt vatten och använder igen. Det går också utmärkt att diska haklappen i maskin (undvik dock att placera den nära diskmaskinens värmeelement).

Storleken är anpassad så att spillfickan inte ska haka fast under bordet. Maten ligger kvar i oavsett hur aktivt barnet är. Haklappen har dessutom ett praktiskt hål för upphängning.

Tillverkad av miljövänlig silikon, återvinningsbar och livsmedelsgodkänd samt uppfyller säkerhetskraven i både Europa (EEC) och i USA (FDA). Haklappen är PVC-fri och innehåller inte bisfenol A, ftalater, kadmium, bly, brom eller klor.

Nackmått: 18-35 cm

Tips på 9 andra produkter i samma kategori